Riad Neela

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Neela Öne Çıkan Resim
Riad Neela İç Mekan
Riad Neela İç Mekan
Riad Neela Kahvaltı
Riad Neela Oda Düzeni
Image More +12 fotoğraf
Riad Neela
29 Derb El Ferrane Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Neela size Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Souk El Bahja yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,2 mi (3,6 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda Riad Neela misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x