Riad La Source Du Désert

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad La Source Du Désert Genel
Riad La Source Du Désert Genel
Riad La Source Du Désert Öne Çıkan Resim
Riad La Source Du Désert İç Mekan
Riad La Source Du Désert İç Mekan
Image More +76 fotoğraf
Riad La Source Du Désert
144 Bis, Sidi Mbark, Medina Quartier Sidi Mimoun Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad La Source Du Désert misafirlere Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Bab Agnaou ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x