Riad Glamour

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Glamour Öne Çıkan Resim
Riad Glamour İç Mekan
Riad Glamour İç Mekan
Riad Glamour İç Mekan
Riad Glamour İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Riad Glamour
17, Derb Sidi Mbarek, Sidi Mimoun Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Glamour konaklamanızda Marrakech (Mechouar-Kasbah) bölgesinde, Agdal Bahçeleri ve Marrakech Plaza ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,2 km (0,8 mil) ve Bahia Sarayı ile 1,7 km (1,1 mil) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x