Riad Karmela

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Karmela İç Mekan
Riad Karmela İç Mekan
Riad Karmela İç Mekan
Riad Karmela İç Mekan
Riad Karmela İç Mekan
Image More +64 fotoğraf
Riad Karmela
10, Derb El Ferrane Azbezt Place ben Saleh, Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Karmela size Marrakech merkezinde, Boucharouite Museum ve Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 3,4 mi (5,5 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

19 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu riad otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Private Terrace)
Room
Standard Oda
Room
Junior Süit
Room
Family Süit
Room
Superior Oda
Room
Superior Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x