Dar Assiya

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Dar Assiya Genel
Dar Assiya Öne Çıkan Resim
Dar Assiya Dış Mekan
Dar Assiya İç Mekan
Dar Assiya İç Mekan
Image More +66 fotoğraf
Dar Assiya
20 Derb Ouali Kaat Bennahid Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Dar Assiya misafirlere Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve The Orientalist Museum of Marrakech ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,8 mi (4,5 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda (Africa)
Luxury
Luxury Süit (Dueria)
Room
Comfort Oda (Dades)
Room
Comfort Oda (Bauhi)
Room
Superior Süit (Touareg)
Room
Room Prestige Karma (Dar El Bacha - 70 Derb Tizougarine)
Room
Room Prestige Nomade (Dar El Bacha - 70 Derb Tizougarine)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x