Riad Ghita Palace

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad Ghita Palace Genel
Riad Ghita Palace Öne Çıkan Resim
Riad Ghita Palace Dış Mekan
Riad Ghita Palace Dış Mekan
Riad Ghita Palace İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Riad Ghita Palace
52 Bouajjara Bab Jdid Rcif Fes Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad Ghita Palace misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, R'cif Meydanı ve Seffarine Medersa ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 3,2 mi (5,1 km) ve Talisman Art Gallery ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x