Dar El Aamouri

Fes-boulemane (bölge), Fes
Dar El Aamouri Dış Mekan
Dar El Aamouri Dış Mekan
Dar El Aamouri Kahvaltı
Dar El Aamouri Yerinde Yemek
Dar El Aamouri Yatak Takımları
Image More +22 fotoğraf
Dar El Aamouri
105 Rue Bouajjara, Fes El Bali Fes-boulemane (bölge), Fes

Fes (Fes El Bali) bölgesindeki Dar El Aamouri misafirlere R'cif Meydanı ve Seffarine Medersa ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 3,2 mi (5,1 km) ve Talisman Art Gallery ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Gnawa)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Yakout)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Berbère)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Amine)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Borj)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x