Riad For S

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad For S Genel
Riad For S Öne Çıkan Resim
Riad For S Dış Mekan
Riad For S Dış Mekan
Riad For S İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Riad For S
BAB DOUKKALA DERB ZAOUIA 16 BIS Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad For S misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Bab Doukkala Camisi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 1,7 mi (2,7 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Riad For S misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev
Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x