Riad Barroko

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Barroko Genel
Riad Barroko Genel
Riad Barroko Genel
Riad Barroko Öne Çıkan Resim
Riad Barroko Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Riad Barroko
26 Derb Zaouia Bab Doukkala Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Barroko misafirlere Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Bab Doukkala Camisi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Barroko Castronomy misafirlere havuz kenarı kaliteli ve rafine yemek sunan restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 6 havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Beaux Arts stili riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu riad otel misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Suite room with Terrace
Room
Room for 3
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x