Riad El Borj

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad El Borj Genel
Riad El Borj Genel
Riad El Borj Öne Çıkan Resim
Riad El Borj Dış Mekan
Riad El Borj Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Riad El Borj
63, Db Moulay Abdelkade Derb Dabachi, Médina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad El Borj size Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Souk of the Medina ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 3,9 mi (6,3 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için La Table du Riad restoranı ideal, bu restoran Fas mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 12.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için buhar odası ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Teras, Kule
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı, Kule
Room
Royal Süit, Bahçeli (extra beds possible)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x