Riad Dar El Assafir

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Dar El Assafir Genel
Riad Dar El Assafir Öne Çıkan Resim
Riad Dar El Assafir Dış Mekan
Riad Dar El Assafir Dış Mekan
Riad Dar El Assafir İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Riad Dar El Assafir
24, Bis Arset El Hamed Bab Doukkala Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Dar El Assafir misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Bab Doukkala Camisi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 1,4 mi (2,2 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu riad otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x