Riad Al Mendili Private Resort & Spa

Al Haouz, Sidi Abdallah Ghiat
Riad Al Mendili Private Resort & Spa Genel
Riad Al Mendili Private Resort & Spa Genel
Riad Al Mendili Private Resort & Spa Genel
Riad Al Mendili Private Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Riad Al Mendili Private Resort & Spa Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Riad Al Mendili Private Resort & Spa
BP 27 Sidi Ghiat Douar Laamrine Al Haouz, Sidi Abdallah Ghiat

Riad Al Mendili Private Resort & Spa misafirlere Sidi Abdallah Ghiat bölgesinde, havaalanı yakınında ve La Plage Rouge ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 13,7 mi (22 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

Al Mendili misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Fas mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 10 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Süit (Prestige)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x