Dar Noujoum

Al Haouz, Sidi Abdallah Ghiat
Dar Noujoum Dış Mekan
Dar Noujoum Dış Mekan
Dar Noujoum Dış Mekan
Dar Noujoum Dış Mekan
Dar Noujoum Dış Mekan
Image More +82 fotoğraf
Dar Noujoum
Route de l'Ourika (Km 20) Lotissement El Affraoui Al Haouz, Sidi Abdallah Ghiat

Dar Noujoum konaklamanızda Sidi Abdallah Ghiat bölgesinde, Aqua Fun Club ile 3,2 km (2 mi) ve Saadi Türbesi ile 20,9 km (13 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Bahia Sarayı ile 21,1 km (13,1 mi) ve El Badi Sarayı ile 21,3 km (13,3 mi) mesafede.

Restoranda Dar Noujoum misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta sonu 8.3 ve 10.3 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve buhar odası eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Üç Kişilik Oda
Room
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x