Palais Chahar Mahal

Al Haouz, Sidi Abdallah Ghiat
Palais Chahar Mahal Öne Çıkan Resim
Palais Chahar Mahal Dış Mekan
Palais Chahar Mahal İç Mekan
Palais Chahar Mahal İç Mekan
Palais Chahar Mahal İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Palais Chahar Mahal
BP36 Sidi Abdellah Ghiat Al Haouz, Sidi Abdallah Ghiat

Sidi Abdallah Ghiat bölgesindeki Palais Chahar Mahal konaklamanızda, Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 14,4 mi (23,2 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı pansiyon Majorelle Botanik Bahçeleri ile 16,3 mi (26,2 km) ve PalmGolf Marrakech Golf Sahası ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x