Riad Al Fassia Palace

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad Al Fassia Palace Öne Çıkan Resim
Riad Al Fassia Palace Dış Mekan
Riad Al Fassia Palace Dış Mekan
Riad Al Fassia Palace İç Mekan
Riad Al Fassia Palace İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Riad Al Fassia Palace
42 Derb Salma al Achabinne Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad Al Fassia Palace misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi yakınında ve Fes Tabakhanesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu riad otel Nejjarine Square ile 0,1 km (0,1 mil) ve Bab Ftouh ile 2,4 km (1,5 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için riad otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler ücretsiz kumarhane gidiş geliş servisinden yararlanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Room
Panoramic Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Junior Süit
Room
Superior Süit (Sultana)
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x