Hôtel Tijani

Fes-boulemane (bölge), Fes
Hôtel Tijani Öne Çıkan Resim
Hôtel Tijani Dış Mekan
Hôtel Tijani İç Mekan
Hôtel Tijani İç Mekan
Hôtel Tijani İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hôtel Tijani
oued zhoune numero 8 medina fes maroc Fes-boulemane (bölge), Fes

Hôtel Tijani konaklamanızda Fes (Fes El Bali) bölgesinde, Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ve Fes Tabakhanesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Kairaouine Camisi ile 1 km (0,6 mil) ve Bab Ftouh ile 2,2 km (1,4 mil) mesafede.

Otelin restoranı ZAWIA misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Dört
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Family
Family Ev, 1 Yatak Odası, Mutfak, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x