Riad 7 Saints

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad 7 Saints Genel
Riad 7 Saints Öne Çıkan Resim
Riad 7 Saints Dış Mekan
Riad 7 Saints Dış Mekan
Riad 7 Saints Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Riad 7 Saints
36 Sidi Ben Sliman Et Tarik Touahen Bab Taghzout Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech (Medine) bölgesindeki Riad 7 Saints misafirlere Ben Youssef Madrasa ve Marekeş Müzesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,7 km ve Koutoubia Minaresi ile 2,1 km mesafede.

Riad 7 Saints misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu riad otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, genel oturma odası ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretli) servisi kullanarak kumarhaneye veya alışveriş merkezine hemen ulaşın.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x