Dar Oulhoum

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Dar Oulhoum Öne Çıkan Resim
Dar Oulhoum İç Mekan
Dar Oulhoum Kahvaltı
Dar Oulhoum Yerinde Yemek
Dar Oulhoum Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Dar Oulhoum
8 DERB KORI,, Marrakech, Maroc Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Dar Oulhoum misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Perfume Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,1 mi (3,3 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,1 mi (3,5 km) mesafede.

Dar Oulhoum misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Bali)
Süit
Süit (Marrakchi)
Oda
Oda (Indi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x