RH Suites at One Bukit Ceylon

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
RH Suites at One Bukit Ceylon Öne Çıkan Resim
RH Suites at One Bukit Ceylon İç Mekan
RH Suites at One Bukit Ceylon Oda Manzaraları
RH Suites at One Bukit Ceylon Oda Manzaraları
RH Suites at One Bukit Ceylon Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
RH Suites at One Bukit Ceylon
No 1, Lorong Ceylon Off Changkat, Bukit Bintang Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (Bukit Bintang) bölgesindeki RH Suites at One Bukit Ceylon konaklamanızda Jalan Alor ve Pavilion Kuala Lumpur ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile 1,5 km (1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 20 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x