Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre

Kuala Lumpur
Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre Genel
Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre Genel
Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre Genel
Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre Öne Çıkan Resim
Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre
No 1, Lorong Ceylon, Bukit Ceylon , Kuala Lumpur

Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre konaklamanızda Kuala Lumpur merkezinde, Changkat Bukit Bintang Alışveriş Bölgesi yakınında ve Pavilion Kuala Lumpur ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Bukit Nanas Orman Koruma Alanı ile 1,3 km (0,8 mil) ve Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,7 km (1 mil) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi apart dairenin restoranı Blu Apron tarasfından yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 108 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire
Room
Executive Stüdyo
Room
Stüdyo
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x