Retro 39 Hotel

Orta Tayland, Bangkok
Retro 39 Hotel Genel
Retro 39 Hotel Öne Çıkan Resim
Retro 39 Hotel Dış Mekan
Retro 39 Hotel Dış Mekan
Retro 39 Hotel Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Retro 39 Hotel
1/10 Sukhumvit 39 Orta Tayland, Bangkok

Retro 39 Hotel konaklamanızda Bangkok merkezinde, EmQuartier ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Soi Cowboy Alışveriş Bölgesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 5,1 km (3,2 mil) ve Siam Center Alışveriş Merkezi ile 5,2 km (3,2 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere kuaför, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Comfort Oda
Room
Presidential Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x