Ibis Bangkok Sukhumvit 24

Bangkok
Ibis Bangkok Sukhumvit 24 Genel
Ibis Bangkok Sukhumvit 24 Genel
Ibis Bangkok Sukhumvit 24 Genel
Ibis Bangkok Sukhumvit 24 Genel
Ibis Bangkok Sukhumvit 24 Genel
Image More +34 fotoğraf
Ibis Bangkok Sukhumvit 24
5/1 Sukhumvit 24 Road Klong Ton, Bang Kapi , Bangkok

Ibis Bangkok Sukhumvit 24 konaklamanızda, Bangkok merkezinde, Emporium Alışveriş Merkezi yakınında ve Benchasiri Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu otel EmQuartier ile 1,1 km (0,7 mi) ve Samitivej Sukhumvit Hospital ile 1,8 km (1,1 mi) mesafede.

THE MARKET RESTAURANT Ibis Bangkok Sukhumvit 24 misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 300 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x