Residence M3

Peschici
Residence M3 Genel
Residence M3 Genel
Residence M3 Genel
Residence M3 Genel
Residence M3 Genel
Image More +55 fotoğraf
Residence M3
Loc. Paglianza Litoranea Vieste Peschici Km. 12 , Peschici

Peschici bölgesindeki Residence M3 konaklamanızda, Gargano Ulusal Parkı ve Gargano Burnu yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan tatil parkı Bescile o Manacore ile 0,1 mi (0,1 km) ve Sfinale o Spinale ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Camavitè yemek servisi için ideal, bu tatil parkı toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 50 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu tatil parkı etkinliklerde kullanılmak üzere 20 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası (up 5 people)
Basic
Basic Stüdyo (up 2 people)
Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası (up 4 people)
Room
Superior Stüdyo (up 3 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x