De Sio Camping Residence

Peschici
De Sio Camping Residence Genel
De Sio Camping Residence Öne Çıkan Resim
De Sio Camping Residence Dış Mekan
De Sio Camping Residence Yerinde Yemek
De Sio Camping Residence Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
De Sio Camping Residence
Baia di Manaccora , Peschici

Peschici bölgesindeki De Sio Camping Residence konaklamanızda, Gargano Ulusal Parkı ve Gargano Burnu yakınında konaklayacaksınız. Bu aile dostu kamp alanı Manaccora Körfezi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Manaccora ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapm alanının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Sınırlı olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x