Petra Maris B&B

Peschici
Petra Maris B&B Genel
Petra Maris B&B Genel
Petra Maris B&B Öne Çıkan Resim
Petra Maris B&B Dış Mekan
Petra Maris B&B Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Petra Maris B&B
Litoranea Peschici-Vieste Località Paglianza , Peschici

Petra Maris B&B konaklamanızda Peschici bölgesinde, plaj yakınında, Gargano Ulusal Parkı ve Gargano Burnu yakınında olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gusmay Plajı ile 2,2 km (1,4 mil) ve Manaccora Körfezi ile 3,4 km (2,1 mil) mesafede.

Restoranda Petra Maris B&B misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda (Riolite)
Comfort
Comfort Stüdyo Süit, Balkon (Basanite)
Classic
Classic Stüdyo Süit, Balkon (Diorite)
Room
Deluxe Stüdyo Süit, Bahçe Manzaralı (Jumilite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x