Residence Le Vele

Rimini Coast, Cattolica
Residence Le Vele Genel
Residence Le Vele Genel
Residence Le Vele Genel
Residence Le Vele Öne Çıkan Resim
Residence Le Vele Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Residence Le Vele
Via Dante 139 Rimini Coast, Cattolica

Cattolica bölgesindeki Residence Le Vele misafirlere Acquario Di Cattolica ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan rezidans Viale Ceccarini ile 7,7 km (4,8 mi) ve Gradara Kalesi ile 8,8 km (5,5 mi) mesafede.

Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (2)
Stüdyo
Stüdyo (4)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (A)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (B - 5 pax)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (B - 6 pax)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x