Hotel La Plage

Rimini Coast, Cattolica
Hotel La Plage Genel
Hotel La Plage Genel
Hotel La Plage Genel
Hotel La Plage Genel
Hotel La Plage Genel
Image More +46 fotoğraf
Hotel La Plage
Via Dante ,144 Rimini Coast, Cattolica

Hotel La Plage misafirlere Cattolica bölgesinde, plaj yakınında, Via Dante ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Le Navi Akvaryumu ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 3,2 mi (5,1 km) ve Rimini Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x