Embassy Hotel & SPA

Rimini Coast, Cattolica
Embassy Hotel & SPA Genel
Embassy Hotel & SPA Genel
Embassy Hotel & SPA Öne Çıkan Resim
Embassy Hotel & SPA Dış Mekan
Embassy Hotel & SPA Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Embassy Hotel & SPA
Via Genova 15 Rimini Coast, Cattolica

Embassy Hotel & SPA misafirlere Cattolica bölgesinde, golf sahasına yakın, Via Dante ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve I Delfini Beach Village Tatil Yeri ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 3,4 mi (5,5 km) ve Rimini Plajı ile 10,8 mi (17,3 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için RIST. PAPPAGALLO 200 MT ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

28 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Executive
Executive Oda, 1 Yatak Odası
Room
Junior Süit, Balkon
Room
Superior Dört Kişilik Oda, Engellilere Uygun, Balkon
Room
Executive Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x