Residence La perle de l'atlas

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Residence La perle de l'atlas Öne Çıkan Resim
Residence La perle de l'atlas Kahvaltı
Residence La perle de l'atlas Oda Düzeni
Residence La perle de l'atlas Banyo Tipleri
Residence La perle de l'atlas Mutfak
Image More +6 fotoğraf
Residence La perle de l'atlas
Angle Rue Aboubaker Sedik et Nafisia Hivernage Bâtiment, L’Hivernage Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Residence La perle de l'atlas misafirlere Marrakech merkezinde, Altıncı Muhammed Caddesi ve Kraliyet Tiyatrosu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 2,5 mi (4,1 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x