Mogador Express GUELIZ

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Mogador Express GUELIZ Genel
Mogador Express GUELIZ Genel
Mogador Express GUELIZ Genel
Mogador Express GUELIZ Genel
Mogador Express GUELIZ Genel
Image More +61 fotoğraf
Mogador Express GUELIZ
Hassan II Gueliz Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Mogador Express GUELIZ misafirlere Marrakech merkezinde, Kraliyet Tiyatrosu ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 2,3 mi (3,8 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Bahia International misafirlere havuz manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi ve mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 294 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz, buhar odası ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x