Résidence Dar Lamia Marrakech

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ouahat Sidi Brahim
Résidence Dar Lamia Marrakech Genel
Résidence Dar Lamia Marrakech Genel
Résidence Dar Lamia Marrakech Öne Çıkan Resim
Résidence Dar Lamia Marrakech Dış Mekan
Résidence Dar Lamia Marrakech Dış Mekan
Image More +164 fotoğraf
Résidence Dar Lamia Marrakech
Rue Mohamed Ben Brahim Ouahat Sidi Brahim Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ouahat Sidi Brahim

Marrakech (Palmeraie) bölgesindeki Résidence Dar Lamia Marrakech misafirlere Palmeraie Palace Golf Sahası ve Marrakech Plaza ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 10 km ve Menara Alışveriş Merkezi ile 11,4 km mesafede.

Yemek servisi için otelin havuz kenarı restoranı ideal, ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

38 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x