Palms Edge

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ouahat Sidi Brahim
Palms Edge Öne Çıkan Resim
Palms Edge Oda Düzeni
Palms Edge Oda Düzeni
Palms Edge Oda Düzeni
Palms Edge Banyo Tipleri
Image More +15 fotoğraf
Palms Edge
Ouahat Sidi Brahim, Km 1 Palmeraie Ouest Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ouahat Sidi Brahim

Palms Edge misafirlere Marrakech (Palmeraie) bölgesinde, Musée Aman pour la Civilsation de l'Eau au Maroc ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Palmeraie Palace Golf Sahası ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 7 mi (11,3 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve Akıllı televizyonlar olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Superior Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x