Residence Casale Torrenova al Conero

Conero Riviera, Potenza Picena
Residence Casale Torrenova al Conero Genel
Residence Casale Torrenova al Conero Genel
Residence Casale Torrenova al Conero Genel
Residence Casale Torrenova al Conero Genel
Residence Casale Torrenova al Conero Öne Çıkan Resim
Image More +58 fotoğraf
Residence Casale Torrenova al Conero
Via San Girio, 38 Conero Riviera, Potenza Picena

Potenza Picena bölgesindeki Residence Casale Torrenova al Conero konaklamanızda San Girio Tapınağı ve Buonaccorsi Konağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu rezidans Conero Dağı ile 17 mi (27,4 km) ve Malleus Kalesi ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Casale Torrenova Residence Casale Torrenova al Conero misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odada iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın ve ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo, Sigara İçilmez
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x