Pamperduto Country Resort

Conero Riviera, Potenza Picena
Pamperduto Country Resort Öne Çıkan Resim
Pamperduto Country Resort Dış Mekan
Pamperduto Country Resort Dış Mekan
Pamperduto Country Resort Dış Mekan
Pamperduto Country Resort Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Pamperduto Country Resort
Contrada Pamperduto 13 Conero Riviera, Potenza Picena

Potenza Picena bölgesindeki Pamperduto Country Resort misafirlere kırsal bölgede, San Girio Tapınağı ve Buonaccorsi Konağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan kır evi 20 Eylül Meydanı ile 5,9 mi (9,4 km) ve San Marone Kilisesi ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Bahçeli
Room
Süit, Bağlantılı Odalar, Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x