Casa Tua Spa Resort

Conero Riviera, Porto Recanati
Casa Tua Spa Resort Öne Çıkan Resim
Casa Tua Spa Resort İç Mekan
Casa Tua Spa Resort Kahvaltı
Casa Tua Spa Resort Kahvaltı
Casa Tua Spa Resort Kahvaltı
Image More +76 fotoğraf
Casa Tua Spa Resort
Via dell'Abbadia 2 Conero Riviera, Porto Recanati

Porto Recanati bölgesindeki Casa Tua Spa Resort konaklamanızda San Girio Tapınağı ve Marcelli Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan çiftlik oteli Conero Dağı ile 14,5 mi (23,3 km) ve Conero Bölge Parkı ile 5 mi (8 km) mesafede.

Casa Tua Spa Resort misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 8 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sauna ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (First floor)
Room
Junior Süit
Room
Junior Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x