Residence 105 Hotel & Apartment

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Residence 105 Hotel & Apartment Genel
Residence 105 Hotel & Apartment Öne Çıkan Resim
Residence 105 Hotel & Apartment Dış Mekan
Residence 105 Hotel & Apartment İç Mekan
Residence 105 Hotel & Apartment İç Mekan
Image More +69 fotoğraf
Residence 105 Hotel & Apartment
#79, Street 105 Boeung Keng Kang II Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Residence 105 Hotel & Apartment misafirlere Phnom Penh merkezinde, Wat Moha Montrei ve Tuol Sleng Soykırım Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Merkez Pazarı ile 1,2 mi (2 km) ve Nehir Kıyısı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 47-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One-Bedroom
One-Bedroom Suite
Room
Two-Bedroom Suite
Room
Three-Bedroom Suite
Room
Penthouse Suite
Room
Two-Bedroom Junior Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x