Marco Polo Hotel Phnom Penh

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Marco Polo Hotel Phnom Penh Genel
Marco Polo Hotel Phnom Penh Genel
Marco Polo Hotel Phnom Penh Genel
Marco Polo Hotel Phnom Penh Genel
Marco Polo Hotel Phnom Penh Genel
Image More +61 fotoğraf
Marco Polo Hotel Phnom Penh
67, St105, Sangkat Boeung Prole Khan 7 makara Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Marco Polo Hotel Phnom Penh konaklamanızda Phnom Penh merkezinde, Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ve Orussey Pazarı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Tuol Sleng Soykırım Müzesi ile 1,1 km ve Merkez Pazarı ile 1,8 km mesafede.

Otelin restoranı Restaurant öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 116 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde, sigara içmek için özel alanlar ve ücretsiz çocuk kulübü var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x