Rembrandt Sukhumvit

Bangkok
Rembrandt Sukhumvit Genel
Rembrandt Sukhumvit Genel
Rembrandt Sukhumvit Genel
Rembrandt Sukhumvit Genel
Rembrandt Sukhumvit Genel
Image More +76 fotoğraf
Rembrandt Sukhumvit
22 Sukhumvit 20 Alley Klong Toey , Bangkok

Rembrandt Sukhumvit size Bangkok merkezinde, Siam Paragon Alışveriş Merkezi ve Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Khaosan Caddesi ile 5,4 mi (8,7 km) ve Erawan Mabedi ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Meksika mutfağı alanında uzman olan Mexicano Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 233 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bangkok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8116 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One
One Bedroom Suite
2
2 Bedrooms Grand Suite
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Grand
Grand Süit, 1 Yatak Odası (Single Use)
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Single Use)
Room
Premier Room
Room
One Bedroom Grand Suite
Room
Premier Oda (Single Use)
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Single Use)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x