Novotel Bangkok Sukhumvit 20

Orta Tayland, Bangkok
Novotel Bangkok Sukhumvit 20 Genel
Novotel Bangkok Sukhumvit 20 Genel
Novotel Bangkok Sukhumvit 20 Genel
Novotel Bangkok Sukhumvit 20 Genel
Novotel Bangkok Sukhumvit 20 Genel
Image More +124 fotoğraf
Novotel Bangkok Sukhumvit 20
19/9 Sukhumvit 20 Klong Toey 10110 Orta Tayland, Bangkok

Novotel Bangkok Sukhumvit 20 konaklamanızda Bangkok bölgesinde merkezde, Terminal 21 Alışveriş Merkezi ve Hindistan Elçilik Binası ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel EmQuartier ile 1 km ve Bumrungrad Hastanesi ile 2,7 km mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Food Exchange yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 244 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 800 metre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bangkok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6889 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (High Floor)
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (High Floor)
Room
Family Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x