Relaxed City Living

Port Elizabeth
Relaxed City Living Öne Çıkan Resim
Relaxed City Living Dış Mekan
Relaxed City Living Dış Mekan
Relaxed City Living Dış Mekan
Relaxed City Living Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Relaxed City Living
18 12 th avenue Walmer , Port Elizabeth

Relaxed City Living misafirlere Port Elizabeth (Walmer) bölgesinde, Walmer Park Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Prince Alfred's Guard Memorial ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Grey High School ile 2,9 mi (4,7 km) ve St George's Park ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x