Forest Hall Guest House

Port Elizabeth
Forest Hall Guest House Genel
Forest Hall Guest House Genel
Forest Hall Guest House Genel
Forest Hall Guest House Öne Çıkan Resim
Forest Hall Guest House Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
Forest Hall Guest House
84 River Road (between 9th-10th Ave.) Walmer , Port Elizabeth

Forest Hall Guest House konaklamanızda Port Elizabeth merkezinde, Grey High School ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Walmer Park Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon St George's Park ile 4,3 km ve Greenacres Alışveriş Merkezi ile 6,4 km mesafede.

Forest Hall Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler buzdolabı ve plazma televizyon bulunan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x