Cherry Place GuestHouse

Port Elizabeth
Cherry Place GuestHouse Genel
Cherry Place GuestHouse Öne Çıkan Resim
Cherry Place GuestHouse Dış Mekan
Cherry Place GuestHouse Kahvaltı
Cherry Place GuestHouse Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Cherry Place GuestHouse
161 Heugh Road Walmer , Port Elizabeth

Port Elizabeth (Walmer) bölgesindeki Cherry Place GuestHouse misafirlere St Mary's Cemetery ve South End Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Walmer Park Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,5 km) ve Grey High School ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Bru Bar, Cherry Place GuestHouse misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları mevcuttur.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Pansiyonda konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Stüdyo
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x