Relax Resort Angkor Villa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Relax Resort Angkor Villa Genel
Relax Resort Angkor Villa Öne Çıkan Resim
Relax Resort Angkor Villa Dış Mekan
Relax Resort Angkor Villa Dış Mekan
Relax Resort Angkor Villa Dış Mekanlar
Image More +9 fotoğraf
Relax Resort Angkor Villa
Phoum Thmey Village Svay Dangkom Commune Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Relax Resort Angkor Villa konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Pub Street (Barlar Sokağı) ve Angkor Night Market 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Apsara Tiyatrosu ile 2,6 km (1,6 mil) ve Wat Bo ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı Hammock Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Double Room with Fan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x