Koki Tree

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Koki Tree Genel
Koki Tree Öne Çıkan Resim
Koki Tree Dış Mekan
Koki Tree Dış Mekan
Koki Tree İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Koki Tree
Road Phnomkrom, Group 7 Wat Svay Village, Salakamreuk Commune Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Koki Tree misafirlere Siem Reap bölgesinde, havaalanı yakınında, Eski Pazar Bölgesi ve Psa Krom Market 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Angkor Wat ile 4 mi (6,5 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Koki Tree misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x