Relax Beach House

Güney Tayland, Ko Lanta
Relax Beach House Genel
Relax Beach House Genel
Relax Beach House Öne Çıkan Resim
Relax Beach House Dış Mekan
Relax Beach House Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Relax Beach House
4 Moo 2, 4245 Road, Ban Par Ae Last Long Beach Güney Tayland, Ko Lanta

Ko Lanta bölgesindeki Relax Beach House misafirlere deniz kıyısında, Long Plajı ve Khlong Khong Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Klong Dao Plajı ile 4 km (2,5 mi) ve Klong Nin Plajı ile 6,2 km (3,8 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Blue Wave Restaurant ideal; a denize sıfır bar/oturma salonu misafirlere açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca gece geç saatte oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal.

Misafirlerimiz için ısıtmalı zemin bulunan 4 odamız vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x