Arthaya Villas

Güney Tayland, Ko Lanta
Arthaya Villas Öne Çıkan Resim
Arthaya Villas Dış Mekan
Arthaya Villas Dış Mekan
Arthaya Villas Dış Mekan
Arthaya Villas Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Arthaya Villas
826 M.2 Saladan Güney Tayland, Ko Lanta

Ko Lanta bölgesindeki Arthaya Villas misafirlere deniz kıyısında, Khlong Khong Plajı ve Long Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Klong Dao Plajı ile 2,5 mi (4,1 km) ve Khlong Toab Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Villanın restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Villa, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x