Relais San Maurizio

Asti Şarap Bölgesi, Santo Stefano Belbo
Relais San Maurizio Genel
Relais San Maurizio Genel
Relais San Maurizio Genel
Relais San Maurizio Genel
Relais San Maurizio Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Relais San Maurizio
Località San Maurizio, 39 Asti Şarap Bölgesi, Santo Stefano Belbo

Relais San Maurizio konaklamanızda Santo Stefano Belbo bölgesinde, Francone - Cantina ile 12,7 km (7,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Cesare Pavese Vakfı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Parco delle Emozioni ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Yerel mutfak seven misafirler için Guido da Costigliole ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve açık tenis kortu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit
Room
Superior Oda (un matrimoniale o due letti singoli)
Room
Süit (Monastery)
Room
Oda (un matrimoniale o due letti singoli)
Room
Luxury Süit
Room
Panoramic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x