Agriturismo Cà Trinchè

Asti Şarap Bölgesi, Dornere
Agriturismo Cà Trinchè Genel
Agriturismo Cà Trinchè Öne Çıkan Resim
Agriturismo Cà Trinchè Dış Mekan
Agriturismo Cà Trinchè Dış Mekan
Agriturismo Cà Trinchè Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Agriturismo Cà Trinchè
Frazione Dornere no 24 Asti Şarap Bölgesi, Dornere

Santo Stefano Belbo bölgesindeki Agriturismo Cà Trinchè misafirlere kırsal bölgede, Parco delle Emozioni ve Cesare Pavese Vakfı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Mulino Marino Un Fabrikası ile 5,5 mi (8,8 km) ve Francone - Cantina ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x