Borgo Piani - Camere di Charme

Asti Şarap Bölgesi, Mango
Borgo Piani - Camere di Charme Genel
Borgo Piani - Camere di Charme Öne Çıkan Resim
Borgo Piani - Camere di Charme Dış Mekan
Borgo Piani - Camere di Charme Dış Mekan
Borgo Piani - Camere di Charme Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Borgo Piani - Camere di Charme
Località Piani 08 Asti Şarap Bölgesi, Mango

Mango bölgesindeki Borgo Piani - Camere di Charme konaklamanızda, Parco delle Emozioni ve Chiesa di San Pietro in Vincoli ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Leslie Alexander Art Studio & Gallery ile 5,3 mi (8,5 km) ve Cantina del Glicine ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Borgo Piani - Camere di Charme misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda
Room
Design Oda
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x