Relais du Destin

Rhone-alpes, Vertrieu
Relais du Destin Genel
Relais du Destin Genel
Relais du Destin Genel
Relais du Destin Genel
Relais du Destin Genel
Image More +182 fotoğraf
Relais du Destin
110 Rue des Ecoles Rhone-alpes, Vertrieu

Vertrieu bölgesindeki Relais du Destin misafirlere La Balme Mağaraları ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Espace Eau Vive ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Ain Pulse Akuatik Merkezi ile 11,5 km (7,1 mi) ve Demir Yolu Müzesi ile 13,1 km (8,2 mi) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Relais du Destin table ideal; otelin restoranı Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spa küveti ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Beaux Arts stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Romantique)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı (Marine)
Luxury
Luxury Süit, Nehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı (Racer)
Deluxe
Deluxe Süit, 3 Yatak Odası (Passé Présent)
Classic
Classic Stüdyo, 1 Yatak Odası
Royal
Royal Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Business
Business Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x